FM TV

DESPRE REALIZĂRILE DIN ANUL 2019

22 ianuarie 2020

Plini de entuziasm și energie intrăm în noul an, 2020! Ianuarie este un moment perfect pentru a face planuri pentru viitor, precum și pentru a rezuma trecutul. Și avem ceva de reținut, deoarece anul 2019 a fost un an de succes pentru compania noastră.

Am organizat trei evenimente internaționale uimitoare, de neuitat! Am început anul trecut pe insulele Maldive sărbătorind a 14-a aniversare a companiei și am terminat în uimitorul Singapore sărbătorind a 15-a aniversare. Am vizitat golful uimitor, ne-am bucurat de atracțiile din Insula Sentosa și am petrecut în restaurantul CÉ LA VI și SkyBar, situat la etajul 57 al hotelului Marina Bay Sands, cu priveliște uimitoare asupra orașului. În luna iunie, în timpul celui de-al patrulea forum de rețea globală, am adunat toată lumea într-un singur loc - în cea mai mare clădire de sport și divertisment interior din Polonia - Tauron Arena Kraków! Acest eveniment cel mai important din industria MLM a adunat 4000 de parteneri de afaceri ai FM WORLD.

Anul trecut am lansat și două cataloage cu o mulțime de produse noi: aproximativ 200 de noutăți! Am introdus linia ALAYA de produse de machiaj de lux și am extins colecțiile actuale pe care le îndrăgești cu elemente noi.

Avem 12 luni înaintea noastră, pe care intenționăm să le utilizăm pentru dezvoltare, educație și distracție excelentă. Vă așteptăm la traininguri business, la premierele de catalog și în Maldive, unde până la 600 de lideri vor prelua întreaga insulă - vom fi singurii invitați și cel mai mare eveniment din istoria arhipelagului!

Acum, pregătim o altă înregistrare uimitoare, în special pentru tine. Este un videoclip nou corporativ pe care îl vei putea urmări în curând! Rămâi cu noi!