Events

O MAȘINĂ DE CÂȘTIGAT ÎN FIECARE LUNĂ!

O MAȘINĂ DE CÂȘTIGAT ÎN FIECARE LUNĂ!

1 martie 2021

Am dorii să vă invităm să participați, din nou, la cel de al doilea Concurs Global Networking FM WORLD! De data aceasta am pregătit chiar mai multe premii fantastice, în valoare de 700 000 €.

În fiecare lună,  fiecare dintre voi va avea șansa să câștige o mașină Mitsubishi Space Star. În cadrul Tombolei Finale, trei câștigători norocoși vor deveni proprietarii uneia dintre mașinile Mercedes-Benz: 1 – E 200, 1 – C 200 sau 1 – A 180! În plus, avem o multe parfumuri, produse cosmetice și suplimente alimentare de oferit lunar.

Concursul se desfășoară  în perioada 1 Martie - 31 August 2021! Fiecare partener de afaceri este binevenit să participe ,chiar dacă se alătură Clubului FM în mijlocul perioadei de concurs. Tot ce trebuie să faceți este să plasați în mod obișnuit comenzi în magazinul nostru online și să dovediți cunoștințele dumneavoastră despre produsele noastre.

Fiecare 300 de puncte personale colectate pe Numărul Principal vă oferă o șansă de a câștiga premiul lunii. Cele 900 de puncte vă dau dreptul de a participa la Tombola Finală. Partenerii pot acumula pe parcursul competiției maximum 20 de șanse de câștig. Cu cât strângeți mai multe șanse ,cu atât mai mare este probabilitatea de a câștiga unul dintre cele 10 000 de premii !

Găsiți mai multe informații în Zona Partenerilor de Afaceri!