Events

LANSAREA CATALOGULUI DE PRODUSE NR. 33

LANSAREA CATALOGULUI DE PRODUSE NR. 33

19 octombrie 2020

Prima ediție a catalogului mult așteptat este în spatele nostru! Sperăm că a meritat așteptarea și că noile formule și numeroasele noutăți au fost pe gustul tuturor. Ne bucurăm că datorită formatului digital putem avea grijă de mediu.

În curând vă vom furniza materiale promoționale avansate, complet interactive. Fără a menționa că fiecare dintre partenerii noștri de afaceri va primi un catalog personalizat cu link-uri care redirecționează destinatarul direct către magazinul său. Aceasta este o soluție extrem de practică, convenabilă și modernă, datorită căreia vă veți putea dezvolta afacerea fără a fi nevoie de contact individual, în orice moment și din orice loc de pe Pământ. Recomandarea produselor FM WORLD nu a fost niciodată mai ușoară!

În afară de noutățile tehnologice, ați avut posibilitatea să descoperiți gama de produse de premieră, printre care parfumul PURE ROYAL, produsele cosmetice FONTAINAVIE, pastele și orezul Konjac NUTRICODE, dulciurile AURILE și soluțiile probiotice SMART & CLEAN.

Obțineți mai multe făcând clic pe link-urile de mai jos:

Catalog 33 (partea 1)

Catalog 33 (partea 2)

Și ne vedem la următoarea parte!