Events

ÎMPLINIȚI-VĂ VISUL ADEVĂRAT CU FM WORLD

ÎMPLINIȚI-VĂ VISUL ADEVĂRAT CU FM WORLD

30 octombrie 2020

Suntem bucuroși să vă anunțăm că începem o competiție specială - FM DREAMERS! După cum sugerează și numele, vă vom ajuta să vă realizați visele!

Fiecare Partener de Afaceri care plasează o comandă de cel puțin 300 de puncte personale între 1 și 30 noiembrie poate trimite o descriere a visului său cu o scurtă explicație a motivului pentru care ar trebui să-l realizăm la dreamers@fmworld.com*. Descrierea nu trebuie să conțină mai mult de 800 de caractere cu spații. Vă rugăm să includeți numele, prenumele și numărul de Partener.

IMPORTANT! Puteți împărtăși până la trei vise cu noi atâta timp cât plasați o comandă pentru minimum 900 de puncte pe numărul principal sau, dacă aveți mai mult de un număr de partener, plasați o comandă pentru minimum 300 de puncte pe fiecare dintre ele. În ambele cazuri, fiecare dintre cele trei vise trebuie trimise în e-mailuri separate. Trimiterea aceluiași vis de mai multe ori nu crește șansele de a câștiga.

Nu sunteți membru al Clubului FM? Nu este nimic pierdut! Alătură-te acum și participă la concurs - poate că visul tău se va împlini în curând!

Câștigătorii vor fi anunțați pe fmworld.com pe 10 decembrie 2020.

* Trimiteți-ne visele voastre într-una din limbile următoare: engleză, lituaniană, poloneză, portugheză, rusă, română sau italiană